Hvis du som kreativ designer, opfinder  eller anden form for udvikler, har brug for at komme en idé til et nyt projekt eller produkt nærmere, så giver et 3D print af din prototyper dig mulighed for nemt og hurtigt at teste de nye idéer og koncepter. Du kan med en 3D printet prototype komme helt tæt på den teknisk forståelse for produktet og derved hurtigt få afklare om alle betingelser for at starte en reel produktion er opnået.
Du kan nemt komme i gang her på vores website ved at uploade dine .stl filer og inden for få dage få et klart billede af, hvor du er i udviklingsfasen af din produktions idé.  Helt konkret betyder det, at vores printer opbygger præcist dét, som du har designet virtuelt. Det er billigt og der kan være mange penge at spare da man undgår brug af dyre produktionsværktøjer.
Vi tilbyder 3D printede emner i forskellige plast typer. Du er meget velkommen til at sende os dine færdige 3D tegninger, så kigger vi på dem og aftaler størrelse plasttype, farve og evt. rettelser i filen. Derpå printer vi ud fra aftalerne, så din virksomhed hurtigt kan fokusere på at komme videre i udviklingsprocessen. Vi holder selvfølgelig også gerne et mere detaljeret møde om dine ønsker for print af din prototype.
UPLOAD dine .stl eller .obj filer her...
Kontakt os på info@3dprintakademiet.dk eller ring og få en uforpligtende snak på tlf.: 26 80 33 00
Top